E-Archiv - Detail

[ Übersicht ]   [ Liste ]   [ Suche ]
I<<   <<< 100   << 10   < Zurück   |   1 von 1   |   Weiter >   10 >>   100 >>>   >>I
KAE (Archiv) >
    A11 (Teilarchiv) >
        C: Eschenz (Amt) >
            Spiritualia (Bestandsgruppe) >
                KAE, C.B: Praesentationes et approbationes vicariorum tam regularium quam saecularium ad parochiam Eschenz, eorum reversales. (Faszikel) >
Identifikation
SignaturKAE, C.B.4
SummariumsseiteC 1, S. 4
TitelEinsetzung von Adam Farner als Pfarrer in Eschenz und von Jakob Nussblinger als Dekan in Stein
Datierung9.7.1517
VerzeichnungsstufeIndividualstück
Objekttyp0 Urkunde
Digitalisate

KAE_C_B_4-r.jpg

KAE_C_B_4-v.jpg
Kontext
Inhalt und innere Ordnung
Objekttyp InhaltPrivaturkunde
Form und Inhalt"Joanne Farner praedicto, extra romanam curiam vita functo, ad ecclesiam parochialem in Eschenz, cuius proventus quatuor marcharum argentiae aestimantur, Ennius Phylonardus, episcopus verulanus, magnae ligiae veteris superioris Allemaniae sedis apostolicae ad Helvetios cum potestate legati a latere nuntius, Michaelem Farner, clericum Constantiensem, instituerat. Verum hoc ipso sponte beneficium resignante idem Ennius admittit et substuit antedictum Jacobum Nussblinger; et abbati in Stein et prepostito in Lindauo imperat eundem in possessionem inducere et defendere."
Zugangs- und Benutzungsbedingungen
Zugangsbedingungenkeine Zugangsbeschränkung (Archivverordnung Art. 9.3)
SpracheLatein
Physische BeschaffenheitBreve.